Am tot urmarit jocul asta de cand l-au anuntat si e ceva ce-mi place dar si ceva ce nu-mi place la el. Nici nu stiu cum sa explic.
Am vazut si filmuletele de la gameinformer coverage si parerea mea a ramas.

In teorie pare interesant si pe partea de explorare, world traversal, care ma duce cu gandul la Enslaved sau Ratchet and Clank, poate chiar si putin Zelda/Immortals, dar si pe partea de combat, cu influente de DMC si Max Payne, dar cred ca nu ma atrage atat de mult lumea si personajele si nici grafic nu straluceste in vreun fel.
Mai e si partea de RPG, care nu stiu exact cat de complexa este, dar ai customizare de personaj si arme.

O chestie ciudata de care aud la jocul asta pentru prima data e faptul ca bonus la precomanda este o clasa noua, a 6a clasa de jucator. Ceea ce mi se pare dubios rau de tot, faptul ca efectiv esti lasat pe dinafara de la niste mecanici sau ce aptitudini o avea clasa respectiva, daca nu faci precomanda la joc

Mi se pare ciudat ca nici macar nu discuta despre versiunile de PS5/XSX, in conditia in care iese si pe PC, deci detalii mai mari exista.