Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: JocuriNoi.ro - informații, noutăți și oferte
-
Junior Member

Originally Posted by
Xander RO
Multumesc jocurinoi pentru livrarea super rapida a jocului Returnal, am comandat ieri si a ajuns astazi!
Din pacate pentru mine, jocul a ajuns direct pe olx intrucat coperta este in limba italiana iar pentru mine asta este no go... sper sa il pot schimba cu unul cu coperta in engleza altfel arunc carcasa si pastrez doar discul

.
Am fugit de poloneza/ceha si am dat de italiana

.
Plus bineinteles... retardatul, mereu prezentul si 'nedezlipibilul' sticker cu localiarea lipit de producator (nu este vina voastra!!) FIX pe fata copertei.
Pentru viitor, tot ce inseamna exclusiv SONY va avea alta limba pe coperta sau este o exceptie?
Multumesc!
Buna,
Ne bucuram ca a ajuns jocul la timp, dar ne pare rau ca nu ati fost pe deplin multumit. Majoritatea precomenzilor, indiferent de producator, sunt in limba engleza, dar avem si cazuri cand sunt in alte limbi din cauza stocului sau din cauza timpului de livrare. Data viitoare, daca nu sunteti multumiti de jocul primit, puteti sa il faceti retur daca este inca sigilat, nu acceptam jocuri desigilate.
Iti multumim pentru comanda.
---------- Post added 07-05-2021 at 09:23 ----------

Originally Posted by
Alex Khan
Am comandat trei jocuri la reducere inainte de Paste si am vazut in mesagerie ca aveau sa soseasca pe 8 mai.
Insa au sosit cu 2 zile mai devreme si ma declar multumit de serviciile voastre.
Sper sa mai aduceti noi jocuri la oferta.
Buna,
Actualizam preturile saptamanal, scopul nostru este sa avem cele mai mici preturi de pe piata 
Poti sa ne urmaresti si pe fb, instagram. Postam des oferte noi acolo.