Quote Originally Posted by Xander RO View Post
Multumesc jocurinoi pentru livrarea super rapida a jocului Returnal, am comandat ieri si a ajuns astazi!

Din pacate pentru mine, jocul a ajuns direct pe olx intrucat coperta este in limba italiana iar pentru mine asta este no go... sper sa il pot schimba cu unul cu coperta in engleza altfel arunc carcasa si pastrez doar discul .
Am fugit de poloneza/ceha si am dat de italiana .

Plus bineinteles... retardatul, mereu prezentul si 'nedezlipibilul' sticker cu localiarea lipit de producator (nu este vina voastra!!) FIX pe fata copertei.

Pentru viitor, tot ce inseamna exclusiv SONY va avea alta limba pe coperta sau este o exceptie?

Multumesc!
Buna,

Ne bucuram ca a ajuns jocul la timp, dar ne pare rau ca nu ati fost pe deplin multumit. Majoritatea precomenzilor, indiferent de producator, sunt in limba engleza, dar avem si cazuri cand sunt in alte limbi din cauza stocului sau din cauza timpului de livrare. Data viitoare, daca nu sunteti multumiti de jocul primit, puteti sa il faceti retur daca este inca sigilat, nu acceptam jocuri desigilate.

Iti multumim pentru comanda.

---------- Post added 07-05-2021 at 09:23 ----------

Quote Originally Posted by Alex Khan View Post
Am comandat trei jocuri la reducere inainte de Paste si am vazut in mesagerie ca aveau sa soseasca pe 8 mai.
Insa au sosit cu 2 zile mai devreme si ma declar multumit de serviciile voastre.

Sper sa mai aduceti noi jocuri la oferta.
Buna,

Actualizam preturile saptamanal, scopul nostru este sa avem cele mai mici preturi de pe piata

Poti sa ne urmaresti si pe fb, instagram. Postam des oferte noi acolo.