Single post: Google Stadia
-
Senior Member
Azi l-am incercat si eu la un amic care are abonament Stadia Pro. Ma asteptam sa fie exact cum ma asteptam, o experienta proasta.
Am incercat doua jocuri adventure / platformer care nu mi-au lasat niciun fel de impresie si un Third Person Shooter, Hitman.
Legat de Hitman, prima reactie a fost una pozitiva, controlul parea destul de responsiv si jocul arata ok-ish.
Grafica pare ok insa nu este asa este. Daca eram intr-un nivel unde era actiune, oamenii se miscau, batea vantul prin crengile copacilor, etc jocul arata acceptabil fiindca nu observai atat de tare bitrate-ul mic. Insa daca eram intr-o locatie statica si miscam camera la 180 de grade, din cauza bitrate-ului mic se observa cu usurinta o calitate scazuta exact cand terminam miscarea.
Controlul cat nu selectezi AIM pare acceptabil insa atunci cand pui tinta si vrei sa faci ajustari fine, simti input lag-ul.
Dpmdv clar asta NU este viitorul. Eu sper sa isi dea seama cat mai rapid de acest lucru si sa inchida taraba pentru a nu le mai da idei celor de la Sony sau MS si nu cumva sa mai ia si ei in calcul aceste experimente. Sunt de parere ca gaming-ul clasic cu console fizice ar trebui sa reprezinte urmatoarele generatii.