Mai mult atmosfera , diversitata locatiilor si cum sunt facute, povestea SF (imi plac mult filmele din seria Alien ), muzica si gameplay-ul ridica jocul. Grafica pe un OLED in ansamblu e frumoasa dar daca stai sa te uiti la unele texturi , obiecte cam incepi sa observi low resolution textures , am mai vazut si mult pop-in la obiecte in unele locuri. Sunetul 3D ok cu PULSE 3D headset dar nimic extraordinar .
La fel si controlerul dualsense cu haptic feedback ( nice to have la arme , vibratii etc dar se putea si fara ) ce sa mai zic de baterie care dupa ultimul firmware update se duce foarte repede in jocurile care folosesc la greu haptic feedback...
Singurul alt rogue game "terminat" de mine a fost Hades ( un singur escape la activ) care desi are save and quit parca a fost mai greu decat Returnal. Deci nu sunt bun la jocurile de genul dar pe langa skill parca iti trebuie si putin norocsa iti pice intr-un run arme bune , pasive bune , obiecte etc.
De la Biome 4 recomand Elecrtropylon Driver ( cu tendripol ,finisher ,obolite extractor) just shoot cu damage over time and dodge , astronautul e must have , mai e un obiect care iti da sanatate in timp ce faci damage /adrenaline level , sa cresti cat mai mult health-ul , dupa tot ce tine de protection, weapon damage trebuie strans, parazitul care iti da 25% sanse sa iti ramana un consumabil si neaparat sa ai niste health consumables pt bossi de rezerva . Cu setup-ul asta am reusit ieri intr-un run sa fac Biome 4 , 5 si 6 si sa termin jocul. Dupa un cutscene si credits am ramas nedumerit si am cautat pe google sa aflu ca![]()
Deci la cat de mult stai si joci la Returnal (32h la activ ) eu zic ca merita 369 RON ( offtopic : cred ca a fost la precomanda chiar la 299 RON la jocurinoi - desi evit magazinul asta dupa ce am vazut ca toate jocurile de la ei au coperti in italiana sau alte limbi )

sa iti pice intr-un run arme bune , pasive bune , obiecte etc.
Reply With Quote