Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PS5 - achizitie din Romania
-
18-05-2021 13:21 #6224 SP
Member

Originally Posted by
Bamjah
Sa va spun cum am patit-o eu azi. La 13:42 am sunat la flanco controceni sa ii intreb cum sta treaba. Mi au spus ca stoc fizic nu exista, si ca merge doar cu precomanda direct in magazin( pachet 3200 cu 2 jocuri) , mi au mai spus ca puteam face precomanda telefonic cu emiterea unui OP, sa fac plata prin banca. Le am spus ca revin imediat sa imi verific toate cardurile si sa vad daca ma incadrez in suma (si eu disperat

) am tras pe dreapta in trafic, am verificat soldurile si ce sa vezi, aveam banii, ba chiar imi mai ramaneau cateva zeci de lei sa nu mor de foame. La 14:01 am sunat inapoi sa imi emita ordinul de plata, si ca sa vezi norocu vietii, s-au rezervat si ultimele bucati, asa ca am ramas iar pe afara. Fe-no-me-nal!!!

asa ca, nu va mai agitati. Tura urmatoare poate suntem mai norocosi.
Pai data viitoare zi-le sa-ti dea OP-ul si dupa iti numerii banii, daca tot esti hotarat sa o cumperi. Nu moare nimeni daca nu platesti un OP daca realizezi ca nu ai toti banii sau te imprumuti de la prieteni pana la salariu.
Bine, financiar eu nu recomand sa iti iei consola daca nu stii exact cati bani ai in cont. Inseamna ca aia sunt cam toti banii tai, dar aici e alta discutie...