Single post: Batman: Arkham Asylum
-
Member
Am terminat si eu demo-ul. Deocamdata singurele parti proaste pe care le vad eu sunt de genul "cum ar fi putut sa fie". Grafica frumoasa, voci consacrate pentru personajele principale, gameplay corect, care nu iti da batai de cap... e fix ca un blockbuster pe timp de vara: nu va castiga nici un oscar, dar iti va placea la nebunie. Eu personal incep deja sa strang bani.
@h0stile: dupa ce termini demo-ul incepe un filmuletz gen trailer, si e o faza care pare ca e in curtea din jurul sanatoriului, deci nu va fi exclusiv prin coridoare. Iar cu indoor-ul nu e asa mare problema, jocul pana la urma se numeste Arkham Asylum, care e o cladire foarte mare. Daca au avut suficienta imaginatie artistii la modelarea interiorului nu ar trebui sa fie probleme.
Daca nu vor strica pe final jocul, ar trebui sa iasa destul de bine. Va strange destule aprecieri pozitive la capitolele prezentare/grafica/sunet. Ca gameplay, de obicei se pierd mai multe puncte pe probleme decat pe complexitate, iar in demo totul a mers destul de bine. Sa vedem si cat dureaza povestea, desi nici aici s-ar putea sa nu fie probleme pt ca mai e si partea in care joci in rolul lui Joker (exclusiv PS3).