Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
Salut !
Aici iti pot raspunde eu:
- De obicei livreaza si-n Romania insa sa te astepti la o suma de genul 20-30 de euro. Oricum cand pui adresa de livrare ti se spune daca se poate onora comanda in functie de adresa/ tara aleasa.
- Pentru garantie trebuie trimis produsul fie la cei de la Amazon sau la firma afiliata care vinde pe Amazon ( cum e la Emag marketplace-ul)
- Cel mai bine pentru tine ar fi sa-l primeasca cineva in UK, sa verifice daca totul este in regula cu produsul si sa ti-l trimita. Din pacate se dau multe tepe chiar si pe Amazon, sunt magazine noi aparute care incaseaza banii si nu trimit nimic sau daca trimit primesti altceva. Neaparat vanzatorul sa aiba sute daca nu mii de calificative. De asemenea este imperativ ca vanzatorul sa aiba date de contact, adresa de mail si numar de telefon ( ai sa ramai surprins ce gasesti pe la unii). Daca la produsul/ produsele pe care vrei sa le achizitionezi gasesti mesajul " Dispatched from and sold by Amazon" poti cumpara in siguranta. Sper ca acest mic ghid sa va fie de folos. Sunt client Amazon de anul trecut cu peste 60 de comenzi incheiate si pot sa va raspund la multe intrebari/ nelamuriri

---------- Post added 25-05-2021 at 16:33 ----------

Baietii de la Gamestore.ro sustin ca pot aduce PS5 in aproximativ 10-14 zile, au chat pe site, am vorbit cu ei in urma cu o saptamana. Problema e pretul - 3900 lei/tva inclus
Eu am lucrat cu ei in trecut, onoreaza comenzile insa uneori timpul de asteptare cat si pretul e cam mare.

https://www.gamestore.ro/product--Co...-5--13036.html
Multumesc de raspuns, de la Amazon am prins un stoc pe 19 mai la 450 lire versiunea cu disc si eram curios cu livrarea si alte detalii, ele sunt destul de vagi pe site-ul lor si am zis poate are cineva niste pareri / trairi cu alte comenzi de la ei.