Poi tehnlogiile astea sunt 100% capitaliste. Sunt cateva persoane aici care isi aduc aminte cum era prin anii '80, cum doar cativa "privilegiati" auzise de termenul "jocuri pe televizor". Asa cum spune batranul meu - "se traieste bine azi fiule in Romania, te descurci, te orientezi, cauti oportunitati, devii competitiv". Pentru mine asta e esenta capitalismului. Slava domnului in jocuri avem parte de asta tot timpul. Ce-ar fi sa spunem: Nuuu.... ar trebui sa fim toti egali, ce am eu sa aiba si celalalt. Din pacate modul asta de gandire a fost un mare esec si a provocat multa nefericire.
P.S. Referitor la preturi, in primavara 2007 a fost lansat PS3 cu hdd de 60GB ce avea sloturi de card si compatibilitate cu PS2 si PS1 isi mai aduce cineva aminte pretul? Vi-l spun eu, era 2000 lei in cap (se gasea la Flanco si Emag). Voiam sa-l iau si am avut scandal monstru cu sotia atunci. L-am primit cadou de craciun, varianta de 40 gb si a costat cam 1600 lei daca imi aduc aminte corect. Cati dintre romani aveau 2000 lei net in 2007? Nu multi, mai ales gameri. Eu zic ca acum stam ceva mai bine. Este cerere dar oferte cu preturi ridicole de mari. Asa este in toata lumea. Cu timpul se va rezolva.