Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
Cand o sa fiți fugăriți de 10 roboți n-o sa mai observați nici ca ii intra paru prin mână, nici ca nu-s urmele pe nisip nu stiu cum, nici ca nu se mișcă si ultimu firicel de iarbă.

Enjoy the gameplay! Nu mai va fixați asa pe orice rahat ca va stricați singuri experiența.
Tu crezi ca oamenii au platit de doua ori minimul pe economie pe o consola in care principalul upgrade e placa video ca sa se bucure de gameplay? Gameplay de calitate ai si pe Nintendo Wii, nu iti trebuie PS5. Plus ca primul joc a avut un gameplay mediocru format dintr-un combat bun si un open world de 2 lei (ca sa ne intelegem, un open world care nu e de 2 lei il au RDR 2, Kingdom Come etc.).

Mie mi se pare excelent progresul grafic, as spune ca e un salt mai mare decat de la Uncharted 1 la 2 sau 3. Cine a crezut ca va fi joc next-gen ori a inceput sa se joace recent, ori a uitat ca la fiecare generatie noile jocuri apar abia dupa aproximativ 2-3 ani. E un sequel de PS4 al unui joc de pe PS4, luati-l ca atare. As spune chiar ca pare unul dintre cele mai aratoase jocuri ale generatiei trecute, intrecut doar de Naughty Dog si poate God of War.