L-am inceput aseara si in ~2.5h, am murit o singura data (pe langa prima data cand trebuie sa mori, in primele 10 minute) la primul boss si...imi place
Am explorat tot ce era de explorat pe harta, am facut upgrades pe care le puteam face, gasit cea mai buna arma posibila, deschis cat mai multe side quests doors si chests si m-am bagat in lupta cu primul boss, care m-a omorat cand mai aveam sa-i iau cam 50% din ultima bucata de viata (a 3a).

Partea de combat e foarte interesanta, desi de multe ori m-am gasit intr-un loc si faceam strafe dupa ceva obiect, in loc sa ma misc mai mult, dar am avut de foarte multe ori batalii intregi fara sa ma atinga.

Dpdv grafic, cumva ma asteptam la mai mult. Arata bine, dar se vede rezolutia mult prea mica si lipsa de detalii, iar ceata aia e oribila, daca misti putin camera in sus/jos.
Nu am OLED, dar am TV cu local dimming si se vede foarte bine contrastul si negrul din joc, deci nu la asta ma refer.
Pe partea de sunet sunt la fel de neimprsionat. Jucat cu castile lor cu 3D audio, nu mi se pare cine stie ce. Nu intelegi de unde se aude inamicul, pana nu apesi pe stick dreapta ca sa scanezi si sa vezi locatia si nici lumea inconjuratoare nu are super audio. Poate doar ploaia.

Si app de ploaie, mi se pare ciudat ca au implementat haptic feedback doar in zona initiala, in rest doar o auzi, nu o si simti.
Ar fi putut da intensitatea foarte mica, dar totusi sa ramana ceva acolo "in spate".

Astept cu interes sa revin la joc si voi cauta cateva tips and tricks, ca sa nu ma mai arunc asa cu capul inainte, dar pana acum mi se pare excelent ca idee si ca joc