Nimic mai adevarat!
Imi cer scuze pentru urmatoarea comparatie offtopic, dar mi-a venit in minte ceva si trebuia sa dau afara din mine mizeria asta.
Ceea ce fac astia imi aminteste de o situatie din perioada studentiei si as dori sa fac o paralela.
Era undeva in Bucuresti un restaurant (i-am uitat numele, pe la piata Kogalniceanu) unde era mancare super buna dar te obligau sa mananci cu mana ca salbaticii, fara nici un fel de tacam, ca asa era viziunea lor de 'experienta autentica'.
M-am dus si eu cu ai mei colegi sa mananc niste coaste si am cerut tacamuri, nu aveam fetish sa ma spal pe maini cu mancarea, iar aia initial m-au refuzat pana cand si-au dat seama ca sunt penibili si mi-au adus tacamuri.
Frate, ai un restaurant unde usa este deschisa (jocul este disponibil), eu vreau sa-ti dau bani pentru ca apreciez mancarea si nu stilul barbaric impus de voi (iti cumpar jocul pentru ca apreciez povestea jocului si gameplay-ul, nu neaparat felul in care vreti voi sa joc), lasa-ma sa apreciez ceea ce imi oferi asa cum vreau eu, nu cum imi impui tu.
Faptul ca eu nu vreau sa smulg carnea de pe os cu mana ca un barbar nu inseamna ca nu-ti apreciez friptura care este minunata ca si gust si nu limitez in nici un fel modul altora de a consuma acel produs.
Cat timp eu am furculita si cutit, altii pot sa manance si de pe jos daca vor.. (nu-i obliga nimeni sa salveze in momente cheie, sa faca linistiti speedrun ca robotii aia de pe net care vad ca termina Returnal intr-un singur run de o ora, JESUS).
Imi cer scuze pentru offtopic, nu m-am putut abtine.
Ontopic - momentan sunt in Biome 3 si simt ca sunt handicapat, sper ca maine sa fie o zi mai buna.

.
.
Reply With Quote