Intrebare pentru cei care ati terminat jocul, a facut vreunul dintre voi Biome 3 ca la carte in-depth sau ati facut speedrun pana la boss?

Nu de alta, dar parca prefer sa alerg mereu pana la el si sa-mi incerc norocul cu o arma low-level pana il invat si-l bat flawless decat sa mor de 500 de ori prin Biome cautand upgrades & stuff.

Simt ca dezvolt icter si psoriazis daca mai mor de multe ori de la turetele alea mizerabile, nu cred ca am rabdare sa joc mereu fiecare zona din biome cate 25 de minute pentru ca one way or another ajung tot low life la boss si simt o nevoie acuta sa sparg controlerul.
Oricat de perfect as juca, spre final imi iau un capac cel putin de la un mob random si-mi da jos jumatate de viata ceea ce-mi anuleaza tot run-ul. Cred ca e mai eficient in Biome 3 sa fug direct la boss ca vad ca 1 din 3 tries ajung cat de cat viu... dar cu arma default de level 9..

La Ixion tot asa am facut, l-am batut cu arma default de level 6, n-am avut rabdare sa-mi dea serpii aia mereu jos cate 1/2 din viata dintr-un hit.