Quote Originally Posted by Xander RO View Post
Multumesc!
Daca vreau sa bat iarasi Bosses 1 & 2 pentru ether nu-mi reseteaza progresul catre biome 3 nu? Adica, chiar daca ma duc inapoi la un boss deja batut si mor, pot sa continui in biome 3 fara sa ii bat din nou?

Thanks!
Sigur ca da. Singurul motiv pentru care as mai bate un boss in primul act e pentru a depozita acele datacubes. In rest nu vad nici un avantaj.

Cat despre ether, in act 2 gasesti la greu, deci nu-ti bate capul sa-l farmezi. Doar daca folosesti f mult acel reconstructor.

---------- Post added 01-06-2021 at 13:47 ----------

Quote Originally Posted by lucicleric View Post
Nu e nevoie sa bati boss-ii....oricum sunt o pierdere de vreme si de viata overall..incearca sa faci biome 1 si 2 complet...pentru ca nu e chiar atat de greu cum e in 3....iar legat de navele zburatoare, de cele mai multe ori e bine sa dai dodge spre ele cand vin rachetele....fa bait la 2-3 deodata si asteapta la o usa...isi recomand arma aia cu laser care da un damage over time, nu aia cu poison.
Inca nu are electropylon, ala il deblochezi in act 2. Dar pana atunci ala cu poison e cam cea mai buna. Eu cu aia am dat jos primii 2 bossi.