Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 5
-
03-06-2021 12:12 #3715 SP
Member

Originally Posted by
lucicleric
Platesti pret premium pentru ca iti e lene sa te duci pana la magazin sa il cumperi. Asa cum dai bani in plus si pentru o livrare de mancare printr-un tert: platesti inca jumate din valoare.
Comoditatea se plateste, partea mai trista este ca daca vrei sa sustii developerul, mai degraba cumperi fizic, pentru ca sony isi trag mai multi bani din digital sale.
Un alt motiv ar fi ca platesti 'chirie' pe un server a contului tau. Chiar daca nu e nimic fizic, acel cont pe care il ai, jocurile etc sunt stocate undeva. Nu functioneaza pe seminte. Alt motiv ar fi securitatea, cand cumperi ceva pe store-ul lor e aproape 100% ca nu le vei pierde la un moment dat.
Lista poate continua zic eu....cam de aceea platesti mai mult.
Ei, uite. Cu asta nu sunt de acord. Eu imi cumpar digital pentru ca nu vreau sa stau cu carcase si dracii sau, sa-mi tremure fundul ca s-a zgariat discul si s-a dus pe copca jocul.
Totodata, nu sunt nici samsar de jocuri. Sa cumpar, sa joc si sa revand.
Si, colac peste pupaza, nu am nici fetisuri cu carcase/steel book-uri(ca altii), nu ca as avea ceva impotriva celor cu asemenea fetisuri.
Cam atat despre “lenea” de care ma acuzi dumneata cu atata siguranta de sine 
Sent from my iPhone using Tapatalk