Single post: Returnal
-
Senior Member
Da, ai nevoie in viata si de asftel de experiente ca sa te trezesti si sa-ti dai seama ca este doar un pas mic pana...
Aseara mi-a venit prima oara rau, efectiv, de la un joc. De furie, de neputinta...
Incercand sa trec pentru a 150-a oara (cred ~, real number) de Biome 3 ca sa ajung la boss, m-a luat dintr-o data o senzatie de caldura cu amorteala in jurul tamplelor si a bratelor (nu imi mai simteam degetele), dupa care am vomitat abundent si cei din casa s-au speriat spunand ca pentru cateva secunde am si lesinat fiind alb complet (eu nu-mi amintesc asta..).
Niciodata de cand sunt gamer (25 de ani, cred?) nu am simtit atata rage la un joc. Sa nu pot intr-o saptamana sa ajung macar sa vad (NU SA BAT, SA VAD) boss-ul din Biome 3?
Cum adica sa spawnezi 6 drone + 4 roboti + 2 turete cu shield LANGA TELEPORTERUL care duce la pod. Cand spun langa, spun ca imediat ce te scoate din animatia de teleport, ai 12 inamici care te dau jos intr-o secunda.
Bun, sa zicem ca ai bulan si treci ca de vreo 15 ori am trecut, ma dai apoi pe niste coridoare tight pline cu lasere de care CHIAR DACA TREC, ma f*** din spate o drona spawnata de niciunde.
Si toate astea doar ca sa ajung la boss? Unde e clar ca mor de cel putin 1-2-3-10 pana fac trial & error?
Nu merita sa planga familia mea pentru Housemarque. Momentan il las pentru ca sunt speriat pentru viata mea, la propriu. Din pacate eu nu ma pot respawna nicaieri...
Daca reusesc sa revin si sa trec bine, daca nu, nu.
Astazi sunt in medical, plin de furie si teama.
PS: Nu, nu sunt doar un gamer prost si frustrat care refuza sa accepte ca e prea slab/prost pentru un joc. Daca era asa acceptam, dar sa nu vina sa-mi spuna mie niste c***** frustrati fara checkpoints ca investesc inima si pasiune de 25 de ani degeaba in ceea ce fac.
Cine crede ca sunt doar un prost care joaca mereu pe easy si acum are pretentii de Returnal master wanabee imi poate verifica trophy case-ul:
https://www.trueachievements.com/tro...gamerid=311188