Quote Originally Posted by stonelul View Post
In biome 3 dupa ce activezi podul, adica ai facut obiectivul cu Restore access to the Central Tower, poti sa sari peste portiunea respectiva si sa treci podul direct in urmatoarele run-uri
Salut,

Te rog frumos sa ma ajuti cu treaba asta ca ma imbolnavesc si mor...
Eu cateva zile nu-l mai ating dar trebuie sa am un workaround in place pentru cand il reiau ca innebunesc, nu dorm..

Poti gasi un clip pe youtube in care sa arate ceea ce spui tu? Am murit de 150 de ori in sectiunea podului (dupa ce l-am activat...) si am nevoie sa trec de zona aia unde se spawneaza 1000 de inamici.
Cum poti sa treci podul direct, pe unde o iei?

Eu ma duc din usa in usa si ajung tot acolo sus la turnul ala cu restore access care e deja facut... apoi in spatele lui este un teleporter care te da jos la baza podului, unde ma asteapta cancerul.

N-ai idee cat as aprecia sa-mi explici/arati cum fac skip/speedrun la zona aia.
Ma duc cu arma minima de level 9 la boss si imi pariez viata ca-l invat si-l dau jos in cateva tries, n-am nevoie sa farmez level la arma, odata ce i-am luat pulsul il omor si cu pistol de level 1, vreau doar sa ajung sa-l vad, sa fac cumva speedrun la el de cateva ori sa il invat si sa trec.

Ma refer la partea asta:
http://www.youtube.com/watch?v=Xp_aCCW-qdk&t=17m48s
Dupa cum se vede, la nenorocitu asta in film nu se spawneaza nimic in spatele lui cand iese din portal, are doar 4 roboti la baza podului which is fine, dar eu cand trec prin portal ma asteapta acolo 6 drone si 2 turete cu shield care ma termina psihic..

Psihic nu pot sa mai mor la turetele alea si sa o iau mereu din biome 1, am clacat.

Multumesc!