Exact cum a spus codpin podul este vis-a-vis de turelele respective. Urmareste obiectivul de pe ecran din dreapta sus si de pe harta. Pana ai activat podul era "Restore access to Central Tower" si dupa ce ai activat este "Enter the Brodcast Tower", marcat cu o chestie portcalie si pe harta. Daca zici ca ai timp uite un tip SweetJohnnyCage care si explica foarte frumos ce face, fara prea multe spoilere:
Fara checkpoint-urile astea nu cred ca l-as fi terminat vreodata. Dar, repet, grija la spoilere, eu m-am uitat prea mult inainte sa-l iau, deoarece nu eram convins ca nu-i prea greu, si din pacate am vazut prea mult din el si e pacat de poveste, care pe mine m-a prins.
Poate nu folosesti o arma potrivita pentru nivel, ar trebui ceva cu damage mare de la distanta sau cu damage in timp, dupa cum am spus si mai sus majoritatea armelor sunt interesante. Grija si la traits, se poate sa-ti dea o arma preferata dar cu abilitati care nu-ti convin (revin la exemplul cu thermogenic launcher care poate avea 3 sau 4 rachete, sau poate fi automat, in functie de ce ai deblocat).
Cat priveste dronele, ele trag cu niste proiectile de mare viteza pe care nu le prea distingi de cele de la propria arma si sunt kamikaze cand mai au putina sanatate (dupa cum scrie si in descrierea din databank). Oricum le prefer automatonilor sau altor chestii care o sa mai apara (oricat de greu ar parea de crezut o sa vina un nivel mult mai greu la un moment dat). Jocul e RNG dar in locul respectiv se spawneaza drone cand te apropii de chesturi si e nasol ca esti in camp liber, am murit cel putin o data acolo (de fapt, cred ca am murit cel putin o data in orice camera din joc, mai putin prima ).
Ce sa zic? Foloseste coverul dupa stalpi, usi si margini dar fara sa stai mult intr-un loc si urmareste harta care-ti arata inamicii (mai apare cate unul si dupa ce se opreste muzaica de lupta sau iti arata unii care nu s-au activat). Bossii sunt spectaculosi dar au niste pattern-uri clare, mie mi s-a parut mai greu sa ajung la ei decat sa-i bat. In principiu nu prea am luat malignant items doar daca eram disperat, in schimb am luat tot timpul malignant obolite si spoiled resin.
Mult succes!!