Iar o sa fiu considerat elitist pentru ceea ce o sa spun, dar nu ma intereseaza ca nu ma consider.

Nu inteleg de ce jocurile ca si mediu de exprimare a devilor ar trebui sa fie pe placul tuturor, cand e clar ca nu asta e scopul. Asa cum nu e ok sa blamezi fotbalul ca nu te lasa sa pui mana pe minge doar fiindca tie iti place baschetul, sau nu il injuri pe Guta ca nu canta opereta, nu inteleg de ce jocurile de la From ar trebui sa fie mai accesibile.

Am terminat toate jocurile lor de la Demon's Soul (2009) incoace, mai putin Sekiro si nu am facut niciodata grind in ele. Am murit de zeci de ori in fiecare? Da! Dar asta e mecanica jocului. Si nu ma consider vreun jucator cu cine stie ce skilluri. Si culmea nici nu am timp prea mult din cauza lucrului si a copilului.

In momentul in care From o sa faca jocuri accesibile pt toata lumea nu o sa mai fie From. Asa vor ei sa fie masochisti si cine vrea sa intre in lumea creata de ei ori intelege asta ori plange pe forumuri.

Legat de returnal, daca nu ar fi fost atat de greu, nici nu cred ca m-ar fi prins atat de mult. Satisfactia pe care o ai cand bati un boss dupa un run in care ai tras cu dintii de orice resursa nu ti-o poate da un joc "accesibil". Cel putin mie.

Si ca sa nu fiu total offtopic, cum apare precomanda e ca si cumparat. Daca e ce trebuie fac double dip si iau si versiunea fizica sa o tin la colectie.