Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
Ar fi minunat daca vor balansa/echilibra jocul si pentru experienta single player. Incepe sa fie cumva previzibila si obositoare abordarea asta a lor, avand co-op-ul in prim plan. Daca esti jucator single, ai sfeclit-o. Cam jumatate din joc il dedici doar grind-ului. Ma refer la seria DS.

Nu de alta, dar nu cred ca e rau sa aduci jocul ceva mai aproape si de oamenii cu mai putin timp liber la dispozitie.
Mie îmi place foarte mult rețeta asta a lor pe care sper sa o păstreze in continuare, nu mi se pare deloc ca” ai sfeclit-o” dacă joci doar single. Eu doar single am jucat, fără co-op și după ce înveți rețeta treaba merge unsa. Nu știu la ce grind te referi, poate doar la faptul ca nu ai save-uri la tot pasul, dar in schimb ai shortcut-uri care te ajuta foarte mult. Jocurile lor poți sa le termini și la lvl 1, nu ești constrâns ca la alte jocuri sa faci un grind de rahat pentru lvl și echipament pentru a trece mai departe.
Sigur, înțeleg ca sunt și alți jucatori care nu au răbdarea necesară pentru a învăța din greșeli și pentru ei as fi de acord cu un easy mode, dar pentru mine îmi doresc și sper la dificultatea din jocurile lor anterioare.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro