Quote Originally Posted by G4Media.ro
Procurorii de la Parchetul Buftea l-au pus în libertate pe Ştefan Ionel Robert, primarul PNL din Ștefăneștii de Jos, reținut joi seară pentru acuzația de violare a unei minore, potrivit unui comunicat al parchetului.

Deși polițiștii au propus ca parchetul să ceară unei instanțe arestarea preventivă a suspectului, procurorii au refuzat acest lucru și l-au pus în libertate pe primar. Motivul? ”Nu mai subzistă temeiurile care au stat la baza reținerii, urmând ca cercetările să fie continuate cu suspecţii în stare de libertate”.

Primarul comunei Ștefăneștii de Jos și ceilalți doi indivizi reținuți în cazul de viol asupra unei minore de 13 ani au negat în fața anchetatorilor abuzul, în timpul audierilor, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro. Anchetatorii au prelevat probe pentru a stabili paternitatea copilului născut după presupusa agresiune sexuală, conform surselor. Momentan nu sunt probe care să confirme că vreunul dintre cei 3 bărbați ar fi tatăl copilului.

Potrivit unor informații, fetița i-ar fi fost trimisă primarului din Ștefăneștii de Jos în timpul unei petreceri. Cazul se află în anchetă de trei ani.
Primarul PNL din Ștefăneștii de Jos, acuzat de violarea unei minore, a fost pus în libertate de procurorii din Buftea. Parchetul a refuzat solicitarea polițiștilor de a cere arest preventiv