Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PS5 - achizitie din Romania
-
14-06-2021 16:58 #6544 SP
Senior Member

Originally Posted by
Encman
Isi cam iau panica pentru ca a fost stoc, nu foarte mare, dar destul cat sa inunde OLX.
Totodata cei care erau dispusi sa plateasca mult, si sa-i ingrase, cred ca au cam facut-o deja. Este evolutia naturala a lucrurilor.
Inca le pun la 3300+ dar stiu deja ca mai mult de 3000 nu iau odata trecut weekendul. Se tine artificial pretul.
Daca mai vine ceva stoc saptamana viitoare, cade sandramaua, se mananca intre ei.. vand sub 3000 numai sa nu ramana cu ele. Smecheria este sa nu fie incurajati, de aceea se intampla lucrurile astea. Inclusiv la retaileri.
PS: pe ala de l-a pus cu 3100 l-au taiat "transhpiratiile" mai repede.. sau are nevoie de bani acum si e constient de ce se intampla. Probabil a fost abordat de multe oferte cu 3000 si a inteles ca mai bine vinde acum, decat sa-l prinda urmatorul stoc. Oricum face profit si la banii aia.
De obicei cam am dreptate, si imi pare rau, dar acum chiar nu :/ se aud deja parca niste vaiete..
In alta ordine de idei, am pus si eu comanda, in continuare cred ca e o balena alba..
Dar este ceea ce este, pana la urmatoarea versiune, ne multumim si cu asta. Bafta tuturor, sper sa fie stoc destul pentru toata lumea, sa terminam si cu mizeria asta.
LE: "precomanda" nu "comanda" si la mine