Quote Originally Posted by Bisebi View Post
Știi cât e de ușor să faci conturi multiple? Am făcut botul de uipath doar pe Chrome pe un singur user dar îl puteam face să verifice pe Chrome sau in background daca este disponibil și când apărea disponibil trebuia să incarc 3 browsere diferite și să iau 3, sau sa rulaz mai mulți boți și să iau 3 ori câți boți am, fiecare cu un cont diferit făcut cu 10minutemail.com. chestia cu contul nu e chiar o opțiune. Singura metoda ar fi ridicarea din magazin pe baza unui act de identitate cu poza

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
E totuși și asta o opțiune. Nu e cea mai buna, însă mai filtrează din ei. Deși nu e neaparat dificil, nu toți scalperii stiu de soluții de rpa, webscraping, Python, extensii de chrome si alte nebunii. Limitezi numărul de comenzi la 1 per cont, eventual pui o limita si după numărul de telefon de contact, poate te uiți si la adresa - dacă tot sunt angajați care sunt implicați in procesul asta si intervin manual pe comenzi. Poate lași ca opțiune de livrare doar ridicarea din magazin cu buletinul, cum spui și tu.

Soluții sun dar implementarea lor dureaza, ceea ce se traduce in $$. Iar daca as fi Altex sau eMag presupun ca as avea o gândire pragmatica, mai orientata pe profit. Am x console care se vând ca pâinea caldă. Mie nu îmi aduce nici o valoare adăugată implementarea unor restrictii de genul asta. Eu vreau sa vând și sa o fac repede, nu sa stau cu marfa in depozit.