Quote Originally Posted by Remediu View Post
Ce legatura are vanzarea la suprapret cu vanzarea unei console unui om care nu e suficient de gamer in opinia ta
Are, pentru ca sunt multi gameri studenti, elevi de liceu, etc, care nu-si permit sa arda 4000 RON deodata asa mergand random prin Auchan dupa paine -> 'a, uite un PS5 esti nebun? Cat costa, 4000RON? Hai ca-l iau, desi venisem dupa paine'.

Am fost martor la o faza in care un random venit in MediaGalaxy Baneasa sa cumpere 'un televizor pentru PS4' a fost vrajit de angajatul respectiv sa cumpere un OLED de 100 milioane +, desi el avea acasa un PS4 vanila (dupa descrierea lui), nici macar un PRO.
Pentru ca parea genul care era sefu' la bani, a scos suta de milioane ca sa joace Fifa in 1080p.

Daca tu personal esti de acord ca putinele console PS5 care exista out-there sa ajunga la astfel de persoane in timp ce altii nu reusesc sa prinda o consola fair, inca o data si pentru ultima data iti spun ca te invidiez, eu nu pot sa ma bucur pentru asa ceva.

Mai departe, totul e poveste.
Te indemn inca o data sa folosesti expresii mai putin jignitoare. Sau nu iti poti impune un punct de vedere intr-un mod constructiv?

@luci, mai multi, e youtube-ul plin de oameni dedicati ce nu au un PS5 inca. Probabil n-au auzit de Auchan din Romania...