Tind să fiu de acord cu Remediu. Nu are nici o legătură vânzarea la suprapreț cu condiționarea vânzării consolei pt un anumit tip de oameni/gameri. Care ar fi criteriile să fii eligibil de o consolă la preț normal și să fii numit "gamer"?

Cred că "gamerii" și-au luat deja. Content creators dădeau pre-comandă day one că din asta își câștigă pâinea.

Dacă am reușit eu să iau un PS5 acum o lună (și nu mă pot numi gamer, poate gamer de weekend sau mai mult colecționar decât gamer) cred că gamerii hardcore și-au luat deja înaintea mea cu siguranță. Mai ales ăia de si-au dorit. Dacă noi în RO am avut două săptămâni consecutive posibilitatea de a cumpăra/pre-comanda mai bine de două ore (luând în considerare că în continuare e secetă) cred că doar cine nu și-a dorit nu a luat, fie că e gamer sau nu.

Suntem în RO. Nu avem acces/prioritate la console cum are vestul și cu toate astea au luat cam toți cei interesați chiar și la noi.

Pe grupul de discord se roagă oamenii de alți membri dacă le vor la prețul cu care au fost luate 2500, 2800 lei etc.

Acum dacă ție nu-ți convine că meltenii n-au voie să-și ia consola la 4000 de lei din Auchan să joace Fifa sau NeFeSeu, nu prea ai ce să schimbi. Ar trebui să te bucuri că au început să apară și prin magazine (chiar dc la supra-preț). Până acum o lună se vindea exclusiv online (la suprapreț sau nu).

My 2 cents,
L.