Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
29-06-2021 11:24 #4594 SP
Member

Originally Posted by
Encman
@ATX-MG mai jos vine cumva in completarea unei probleme de zgomot / coil whine la PS5 (am vorbit un pic si pe PM).
Context:
Poveste lunga (nu prea) scurta (din nefericire) am fost nevoit sa returnez PS5-ul comandat si primit saptamana trecuta.
Nu am dat-o la garantie pentru ca nu eram sigur ca se va solutiona pana la expirarea perioadei de retur.
Insa mare mi-a fost mirarea sa fi fost primit cu reticenta de catre personalul din magazinul Altex unde am aterizat.
Cumva debusolat de faptul ca am venit cu o consola PS5 la retur. Si nu cred ca era din cauza faptului ca este un fel de rara avis acest PS5.. ci pentru ca este o gestiune online, diferita fata de cea din magazin. Cu toate ca erau foarte mirati "de unde ati luat-o? ca noi nu am vazut asa ceva la noi".
Actiuni:
Nu mi s-au returnat banii, ba chiar am fost pus sa completez niste formulare de retur, consola a ramas la ei.
Nu s-a testat nimic, "va ajunge la colegii nostri pentru test".
Banii se vor vira dupa ce "se va constata ca produsul este OK".
Am plecat doar cu un proces verbal de predare primire urmand sa fiu contactat telefonic de catre "colegii din centrala" pentru "confirmare cerere retur" pentru care am fost instiintat ca "este necesar a scrie motivul returului" si "daca se aproba" pentru viramentul contravalorii produsului "intr-un cont dorit" pentru care as fi putut completa inca un formular daca as fi dorit.
Intrebari:
Au procedat corect colegii tai? nu se putea testa pe loc? mufa la unul din televizoarele de pe un perete? cum rezolvam aceste "proceduri" specifice online vs fizic fara a lasa clientii sa plece nesatisfacuti?
Ca nota, mereu am preferat Altex in defavoarea Emag, nu este un rant, nu am interese pe la competitie sau ceva.
Incerc doar sa inteleg cum de o procedura simpla de retur in 14 zile ajunge sa fie foarte birocratica si cu explicatii la 4 consilieri.
Trimite-mi te rog numarul tichetului de retur.

Originally Posted by
4_2
de Series X se mai aude ceva? veti avea stocuri?
S-ar putea sa avem vesti in curand.

Originally Posted by
dronology
L-am rugat pe Loki sa ne ajute cu aceasta speta, dar a spus ca el nu da alti zei jos.
Vor disparea in curand de pe site.