Triunghiul nu este pentru stance, defapt R2 este pentru Stance Moves.
Tii apasat R2 si selectezi stance-ul in functie de inamic. X pentru cei cu sabii, cerc pentru cei cu scut, triunghi pentru cei cu sulite si patrat pentru inamicii mai puternici (cei carora nu le poti bara atacurile).

Da, cu resolve poti face doar un special move, dar pe care il deblochezi din Mythic Tales si se foloseste cu L1+R1. Si mai este unul cu triunghi+cerc. Primul iti consuma 3 resolve, al doilea doar 1 resolve parca.
Totodata fiecare stance, are anumite miscari cu patrat si triunghi. De exemplu, tii apasat triunghi si apoi imediat apesi de 2 ori triunghi face un fel de rotire (in cazul la stance-ul cu patrat) sau infige Katana in inamic. Mai mult triunghiul este pentru stagger, adica le iei din suflu la inamici si ii poti omora mai repede.

Vremea o poti schimba chiar tu. Pe touchpad, dai swipe left si incepe sa cante la Shakuhachi (flaut japonez) si astfel se schimba vremea, ciclul zi-noapte nu este afectat.
La fuga inamicilor, gen se sperie si renunta, este atunci cand ai legenda mai ridicata si incepi sa ii omori. Totusi mai exista upgrade la skill-uri unde creste sansa ca inamicii sa se sperie mai repede.

Eu, unul, am jucat cu sunet japonez, dar din pacate, jocul este facut pentru engleza.
Mi s-a parut ciudat ca mimica gurii este in engleza, dublarea in japoneza si subtitare in engleza. Daca lipsync-ul era full japonez, era de vis.