Las asta aici in caz ca mai sunt nelamuriri pentru altii cum au fost pentru mine:

Jocul imi place din ce in ce mai mult. Observ similaritatile cu alte jocuri si am urmarit discutiile de pe aici. Personal chiar il vad un joc foarte bun, nu inteleg bashingul. Mi se pare destul de greu la ora actuala sa vii cu un ip nou care sa fie original si bun si pe placul tuturor in conditiile in care nu mai suntem ca pe vremuri in care sa fim fascinati de orice joc pentru ca oricum nu prea il aveam cu ce compara.

Astazi am intalnit un loc de meditatie langa un lac si da, am fost fascinat. Am bagat photo mode si am stat o gramada sa fac poze. Aseara am cucerit prima asezare de mongoli desi nu am inteles inca daca pot face asta oricand vreau sau trebuie sa progresez in poveste. Am murit de cateva ori incercand sa o cuceresc desi era o asezare mica, aveam impresia ca nu aveam ce cauta acolo. Inca nu mi-am upgradat nimic. Nu reusesc sa-mi dau seama exact cum trebuie sa joc jocul. Oricat de stupid suna asta. Initial ma duceam direct in ei, avand impresia ca e un fel de hack and slash aka the witcher dar iti trebuie si putina tactica. Imi place chestia asta.

PS: trebuie sa fac upgradeuri imediat ce pot sau mai astept sa avansez si sa gasesc iteme noi? nu-mi dau seama daca ce am eu pe mine e ok sa joc si sa nu fiu underpowered. Daca tine mai mult de skilluri si abilitati atunci nu ar conta asa mult.