It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread
#97. Batman: The Enemy Within - 100% [P] ~ 10 ore
I AM BATMAN!
Niciodata nu ma satur de Batman si Joker. Daca ar face inca 10 filme cu ei, le-as juca pe toate.
#98. Control - 100% [P] ~ 20 ore
Nu am inteles nimic din poveste, mi s-a parut pretentioasa si fara substanta. Nu imi vine sa cred ca e facut de aceiasi baieti care au facut capodopera de Alan Wake. L-am terminat mai mult pentru grafica dementiala si pentru ca aveam incredere in studio si am tot sperat ca se indreapta lucrurile la final. Ma rog, a fost gratuit la PS Plus cu toate DLC-urile, nu am ce sa regret.
#99. Astro's Playroom - 100% [P] ~ 5
O lista de trofee foarte faina, colectibile marcate pe harta si provocari de bun simt. Pentru un demo la dualsense, a fost un joc surprinzator de reusit, mi-ar placea o continuare.
#100. Rift Apart - 100% [P] ~ 12 ore
Pentru numarul 100 am considerat ca s-ar potrivi primul joc pe care il joc pe prima consola pe care o cumpar la prima iteratie (in calitate de beta tester, cum s-ar zice ). Are o lista de trofee obosita intr-adevar, dar e totusi un joc pentru copii si inteleg de ce au facut totul foarte accesibil. M-am relaxat cu el si am admirat grafica pe fidelity mode timp de 10 ore, dar inca ma minunez daca vad un screenshot din joc.