Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Trecand prin exact acelasi lucru, cu Origins care mi s-a parut fenomenal, iar Oddysey m-a plictisit/obosit acel grind inutil si l-am abondonat dupa ~40h, pot spune ca Valhalla, pentru mine, a fost mult peste Origins din toate punctele de vedere.
Quote Originally Posted by Srachi View Post
Cum a fost jocul ăsta până la urmă? Origins mi-a placut mult, Odyssey nu prea că ma obosit rău grinding-ul ala ce trebuia să-l fac sa pot avansa in story!

Mie mi-a placut mai mult Odyssey din cauza povestii, dialogului cu multe optiuni de tip RPG, obiectivelor secundare care chiar au fost bune multe dintre ele, nu de umplutura ca la celelalte, varietatii de orase-state cu puncte forte si fiecare cu propria cultura si tip de economie, si mai ales, datorita personajului Alexios care pentru mine a fost un nou Ezio, si mult mai carismatic si potrivit ambientului decat personajul canonic Kasandra. A fost cel mai bun joc din trilogia lui Layla Hassan. L-am jucat 50-60 ore acum 2 ani, plus alte cateva ore de explorare prin el.

La Origins mi-au placut strict piramidele, mormintele, templele, Alexandria, dar ca poveste mi s-a parut cliseica si slaba, gameplay-ul a fost un mixt intre action-adventure si RPG. L-am jucat 40-50 ore strict sa termin povestea principala si cateva obiective secundare . Cu toate problemele, a fost ultimul joc care a mai avut vreo legatura cu "Crezul Asasinilor". De la Odyssey incoace, seria AC nu mai e despre asasini, ci despre razboinici antici si medievali.

La Valhalla am momentan 24 de ore jucate. L-am inceput de 5 ori si am renuntat de fiecare data din cauza povestii plictisitoare si inceputului greoi.
Abia cand am parasit Norvegia si am ajuns in Anglia si am ramas impresionat de peisaje, de manastiri, de cetatile medievale , si mai ales de umbrele norilor, a inceput sa-mi placa.
Povestea e tot la fel de slaba.
Dar ce ma tine pe mine in jocul asta sunt ASEDIILE si PRADUIRILE, de asta si astept Siege of Paris.

Am terninat pana acum cu Ledecestrescire, Grantebridgescire, East Anglia, Oxenefordscire si Lunden, fara obiective secundare.
Din ce vad pe IGN, mai am inca 12 regiuni de rezolvat, plus o poveste paralela din sfera mitologiei nordice.
Nu intentionez sa-l finalizez repede.
Jocul asta are continut de iti ajunge o vara intreaga sa-l joci.

---------- Post added 03-07-2021 at 00:53 ----------

Apropo, in jocul asta sunt cateva indicii care arata ca urmatorul AC s-ar putea petrece in China medievala.