Single post: Ghost of Tsushima / Director's Cut
-
Member
Am ajuns in actul II dupa vreo 35 de ore, timp in care m-am plimbat destul de mult in prima parte, am facut side-questuri, am explorat harta fara sa ma plictisesc (spre deosebire de Odyssey pe care nici nu l-am mai terminat pentru ca m-a plictisit). Singurul lucru care incepuse sa ma plictiseasca au fost random encount-urile care deja se repetau mult prea des (si casele care cam semanau toate intre ele fara pic de diversitate; nu inteleg de ce au facut asta, poate chiar asa e specific culturii lor). Ii omoram pe unii, mergeam 50 de metri apareau altii. Spre final deja nu ii mai confruntam si mergeam mai departe.
Pana acum remarc ca si punct slab storytelling ul care mi se pare foarte previzibil si simplistic (pana si GOW mi s-a parut mai interesant). De asemenea si side-questurile mi se par slabe. Au logica doar ca sunt banale. Am crescut destul de mult in level incat in prima parte deja mi se parea foarte usor si ma gandeam sa cresc dificultatea, asta pana cand m-am plimbat putin in partea a II-a a insulei si am observat ca si inamicii au devenit mai competenti. Mi-a placut ca s-a diversificat si fauna.
Vad ca lumea se plange de animatii. Mie nu mi se par proaste, doar ca nu exceleaza (tlou2). Combatul e super fluid si satisfacator.
A si era sa uit, cred ca e jocul in care mi-am pierdut cel mai mult timp in photo mode. E superb!
PS: jocul asta m-a facut sa descopar mai multe despre cultura japoneza. 
PS2: exista tesselation dar pe nisip.