It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Salutare la toata lumea,
Sunt user nou, mi-am facut cont aici ca sa gasesc informatii despre stocurile de PS5 din romania.
Am pus botul de telegram pe telefon si sper sa gasesc si alte tips and tricks in acest thread.
Azi era cat pe ce sa platesc 3100 de lei pe un bundle Ratchet and Clank de pe olx dar m-am razgandit, nu vreau sa incurajez asa ceva, mai pot astepta o vreme pana gasesc in magazin.
Și cel mai important să-ți instalezi Distill pe chrome. Aici ai informații cum:
Eu cu distill pe emag am prins acum o lună. Să ai cardul salvat în aplicație/cont, adresa de livrare salvată și datele de login ținute minte în chrome să meargă mai repede.
Rezistă să cumperi la suprapreț de pe olx de la scalperi. E o chestiune de timp, sigur vei prinde dar nu trebuie să încurajezi scalperii acceptând prețul umflat.