Single post: Ultimul joc devorat
-
is the man!
Wohoo Am terminat FEAR 2.
+ mare: finalul. Nu ma asteptam.
+ slow motion. really fun
+ guns: Nu sunt multe dar imi plac. Combo de shotgun si grenada rullz.
+ savepoints. Sunt dese si bine plasate
+ story. tensionat la final dar interesant.
+ destul de lung
+ desi cretin, m'a facut sa il joc pana la final.
+ grafica
+ misiunile in powered armor
- sistem de cover cretin
- anumite misiuni au obiective cretine. mergi ca sa te intorci ca sa mergi iar etc.
- in unele momente e nevoie de un walkthrough.
- inamicii. mai ales cei cu sniper. stai frumos ascuns, in cover si... te termina.
- nu exista scurtaturi. intr'un level anume, trebuie sa cobori printre niste ruine. drum frumos, serpuit, genul ac-de-par. dau sa sar peste un grilaj, cand ajung pe partea cealalta, mort instant. era aproape la acelasi nivel, am cazut de la inaltime mai mare de pe scara... ei bine, jocul vrea neaparat sa nu o iei pe scurtaturi
- fantomele. apar prea putin.
- soldatii. FEAR nu este un joc mai.,, ghost oriented? Aici sunt doar soldati.. cu sutele... miile... din cand in cand mai apare cate o fantoma si in general este useless...
-buguri. soldati care apar din senin. mid-boss care sunt inutili din cauza bugurilor (mai exact, unul-din-aceia-care-readuc-soldatii-la-viata cand m-a atacat.. a ajuns cumva sub mine si nu mai puteam sa ma misc. el nu putea sa ma atace dar eu trageam in el fara probleme...)
- armele. uneori, locurile de unde gasesti munitie sunt DUPA locul unde chiar ai nevoie, nu inainte. a fost o misiune in care faceam un singur combo din cauza asta: run-melee-run.
Per total... nota 8.