Eu am un B9 si nu am nici o problemă cu el având cuplat la TV un PS4 vanilla! Prima oară trebuie să-ți spun sa dai jos folia de pe ecran in grabă!! Nu doar că poate strica ecranul in timp de la supra incalzire dar nici culorile si detaliul nu-l vezi cum trebuie prin folie! Daca te hotărăști să-l dai înapoi ți-l ia si fara folie!

Mai este o folie si pe spate, asta poți sa o lași acolo deocamdată dar daca păstrezi TV sa nu uiți sa o dai jos tot pt longevitatea panoului!
Nu stiu ce faci cu sunetul de ai probleme cu sync-ul, ai receiver AV? Consola cuplată la receiver? Eu am consola in TV iar din TV scot semnal audio prin eARC la receiver si nu am probleme de sincronizare! Receiver-ul meu este un Denon, are optiune si de audio sync/audio delay unde reglezi tu delayul. Mai poti baga direct consola in receiver sa vezi dacă si asa ai probleme si din receiver semnalul video la TV. Ai probleme de sync direct pe TV când nu folosești sistemul audio?

Poti rezolva si cu sunetul DTS la filme! Nuu ai cumva un media player sa rulezi de pe el filmele si să-l bagi in receiver? Sau daca nu ai receiver sunt media player/tv box ieftine gen Xiaomi MI S 4K pe care poti pune Kodi si din el poti reda filme cu DTS din retea sau direct de pe HDD cuplat la el sau sa folosesti alte media playere ce fac transcoding la sunet!

Al meu B9 redă DTS si nu stiu precis dar cred ca poti rezolva problema si mai ușor, instalezi PLEX pe PC/laptop faci share la directorul cu filme si pe TV cred ca este deja instalat sau daca nu instalezi din App Store Plex, din cate stiu Plex cred ca stie face transcoding si vei avea sunet si la filme cu DTS.

Sa nu uiti sa faci si uodate la software daca nu ai facut! Chestia cu no signal am mai pățit cand deja TV este pe sursa HDMI la care e legat PS4 si apoi pornesc PS4 si este ca nu obsearva semnalul, sting TV si reaprind si apoi are semnal sau pui pe cablu TV si înapoi! Nu băga si scoate cablu HDMI din TV cand e aprins, se poate bulii!
In rest, felicitări de achiziție!