Quote Originally Posted by galaxic View Post
Nu esti obligat sa te vaccinezi, cum la fel nu esti obligat sa umbli nevaccinat si cu virus transmisibil in spatii PRIVATE!

Supermarketele, mall-urile, concertele, stadioanele sportive, restaurantele, salile de fitness, companiile de munca, cinematografele, statiunile turistice, universitatile, bisericile, bibliotecile, muzeele, cazinourile, saloanele sunt spatii PRIVATE, mai toate sunt accesibile publicului contra-cost! Toate iti cer sa PORTI MASCA in acest moment!
Acum poate ca ai noroc ca traim in Romania, dar gandeste-te ca sefii de la Mega Image sau McDonald's , daca decid ca de maine sa nu mai primeasca decat persoane vaccinate cu certificat sau test negativ (contra-cost evident), o vor face si va trebui sa te conformezi.


Nu te vaccinezi, stai acasa si comanda mancare de la Glovo pentru care va trebui sa platesti in plus pentru transport.
Vrei sa dai mai putini bani si sa te duci la Mega Image sau McDonald's, te vaccinezi!


Nah, exista si avantaje:
Vrei sa vezi un film 3D la Cinema City, te vaccinezi si platesti 40-50 lei pe un bilet.
Nu vrei sa te vaccinezi, dai 50 lei si iti faci abonament la HBO GO sau Netflix si vezi toate filmele si serialele intr-o luna pe un ecran 8k Full HD-HDR-120 fps !
Stai linistit ca astfel de masuri nu se vor lua niciodata, pentru ca isi strica imaginea cu astfel de masuri. Doar la nivel de tara se pot lua astfel de masuri....si la noi au fost, a trecut, dar sub nicio forma nu au inchis magazinele , farmaciile. Purtam masca si aia e.