Quote Originally Posted by Espiritus View Post
Nu mi se pare okay sa recomanzi un TV de 5000 daca cineva și-a spus bugetul. Și eu mai depășesc cu 100-200 de lei când fac recomandări, dar sa pui dublu e cat se poate de neproductiv. Crezi că dacă omul era dispus să dea 5000 pe un TV nu lua OLED deja?

Știu că aici in bula de pe topicul de televizoare suntem toți bogați cu OLED, dar nu ar fi rău să mai scoatem și noi capul din carapace și să vedem că nu pentru toată lumea e rezonabil să dea de 4 ori salariul minim pe un TV.

Un om informat e un câștigat. Trebuie să știe toate variantele. I-am spus de OLED (eu nu am OLED, am un XF9005 de 55 inci) pentru că ai cea mai bună experiență pe un LG OLED CX. Dacă nu mai vrea HDMI 2.1, atunci se poate încadra într-un TV de 50 de inci bun (4K la 60 FPS nu e deloc urât și nici nasol). Nu mi se pare ceva ieșit din comun să iei ceva în rate. Eu fac asta pentru a nu face o gaură mare în buget atunci când cumpăr ceva gen consolă sau TV.


Eu unul aș merge pe un Sony Bravia XH de 49 de inci (așa sau așa). Ecranul e foarte fain și diferența de preț nu e mare față de cei 2500 pe care îi avea în plan.