E clar dupa stirea asta ca criptomania e pe moarte.
China deja a interzis minarea, America si UE o vor interzice/reglementa drastic cat de curand, si asta din cauza scumpirii componentelor electronice.
Se vad deja efecte benefice de dupa decizia Chinei - preturile placilor video au inceput sa scada. Evident, doar in tarile civilizate, ca in Rromanistan marile lanturi comerciale inca continua bisnita.

Eu as fi mai bland: n-as interzice minarea, dar as propune monitorizarea in masa a minarii si obligatia minerilor de a plati 95% impozit din profitul obtinut din minare, pentru ca chiar e ceva neetic sa faci bani din nemunca in timp ce dormi cu computerele aprinse , sa consumi si atata energie si sa nu platesti o taxa. Plus ca nu foloseste la nimic, doar imbogateste niste putori si lasa fara bani niste prosti, si mai duce la pamant intreaga industrie hardware.

Ca veni vorba, atentie mare pentru cine isi depoziteaza criptomonedele prin paradisuri fiscale.

Chiar nu stiu de ce naiba n-au luat guvernele lumii masuri mai demult, dar probabil au lasat-o asa ca sa testeze putin pe populatie, sa vada efectele. Si dupa cum se vede, efectele sunt mai mult decat catastrofale. Criza economica globala prin care traversam acum din cauza pandemiei e si din cauza mizeriei asteia.

---------- Post added 13-07-2021 at 18:54 ----------

Unde o fi desteptul ala care zicea ca se apuca sa mineze serverele cloud?

Record în Marea Britanie. Poliția a confiscat 210 de milioane de euro în criptomonede de la o rețea internațională