Quote Originally Posted by dark18 View Post
Au tot oferit si in jocurile trecute armura lui Altair, dar totusi, m-as astepta macar la AC 1 remaster, ca la remake imi iau gandul de la el.

@galaxic: daca nu ma insel, am reusit sa iau setul la finalul jocului. Nu prea ai cum sa iei setul inainte sa termini jocul.

1. Ubisoft abia se chinuie sa termine Prince of Persia Remastered pe care il va lansa anul viitor.
AC 1 ar avea nevoie de multe reparatii in ce priveste povestea si mecanismele care sunt repetitive . Probabil ca deja il planifica si lucreaza la el si e posibil sa-l lanseze in vreo 3-5 ani, in functie si de cati bani va incasa AC Infinity.
Si eu imi doresc foarte tare un remake, care sa curpinda o perioada mai mare, sa faca cu toata Siria si Israelul , cu toate orasele mari , si sa-l includa pe Saladin si alte personalitati din cruciada a treia, exact in stilul AC Valhalla. Si de ce nu, sa mearga mai departe pana la cruciada a patra din 1204 la Constantinopol, si poate chiar sa vizitam si Mongolia unde Altair si cu Darim sa-l asasineze pe Genghis Khan in 1227.

2. Pacat

Dar macar pot sa incep dupa finalul povestii principale sa calatoresc in Asgard si Jotunheim si sa folosesc ciocanul atunci sa ma bat cu fiintele mitologice ?
Sau si alea trebuie sa fie terminate inainte de finalul povestii principale si exista posibilitatea sa nu te lase sa inaintezi in povestea principala fara sa-i construiesti coliba clarvazatoarei Vadka ?

Quote Originally Posted by 077danyel View Post
Adevărul e ca și eu mam cam plictisit și mai am puțin sa îl termin
Dar judecând la rece și fără sa fiu subiectiv cred ca e cel mai bun joc din serie ( la 100 lei cât e acum sa joci peste 100+ h și sa fie asa multa diversitate, grafica si poveste bunicica cred ca e mai mult decât suficient sa îl cumpere orcine care e la început în lumea Ac )
Dar în cazul meu când am jucat atâtea ac deja mi se pare foarte repetitiv și asemănător cu celelalte ac chiar dacă au mai îmbunătățit formula de start
Pentru mine personal mi se pare superficial dar totuși îl recomand în special celor care sunt la început în seria ubisoft

E cel mai bun pentru ca are cel mai mare continut, cele mai multe tari de explorat (vreo cinci la numar: Irlanda, Anglia, Norvegia, Franta care urmeaza sa vina, si Canada, plus cele doua taramuri mitologice), cu cel mai mare grad de libertate, cu cea mai mare si populata harta cu o gramada de regate in stil Game of Thrones , cu cele mai multe armuri si varietati de arme, cu asedii si raiduri, si navigatie, si fauna.

Grafic, nu e chiar la nivelul lui Red Dead Redemption 2, dar chiar imi plac personajele bine realizate si in cutscene-uri am impresia ca ma uit la serialul Vikings.
Nu mai spun de mediul inconjurator si cand admir peisajele umbrite de nori si razele Soarelui scaldand campul.
Il joc prin cloud si arata splendid.

Dar e repetitiv. Povestea il strica cam tare. Si mecanicile de asasinare si parkour care sunt de 2007-2012 toamna. De fiecare data cand il vad pe Eivor ascunzandu-se in tufisuri ca in AC Black Flag in toamna 2013 ma enervez, inclusiv animatia de Hidden Blade care e din 2007 si animatia de looting care a ramas la fel din AC 2 din 2009.

Quote Originally Posted by morphine View Post
Unde e 100 de lei? N am vazut nici pe olx.
Nici eu n-am idee unde l-a gasit la 100 lei ca pe Eneba si G2A nu gasesti nimic mai jos de 160 lei , si doar varianta standard.

Eu joc varianta completa prin abonamentul lunar la Ubisoft Plus care e 15 euro. Sunt deja la a treia luna de cand joc Valhalla pentru ca am mai jucat si alte jocuri.