Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
A fost 90 lei la Altex. S-a postat si aici.
Saptamana trecuta am tras sa "termin" acest joc. In cele 85+ ore singura scarba constanta era ca am dat 480 de lei pe Gold Edition pe un asemenea joc. Nu cred ca voi mai da full price pe nici un joc Ubisoft de acum incolo, nu din cauza faptului ca jocurile lor sunt din ce in ce mai sintetice, fara suflet, ci si din cauza faptului ca ei ca si companie se comporta jalnic cu angajatii lor.

Oferta de la Altex ar fi fost perfecta pt. mine care iubeam AC si serialele cu vikingi, Valhalla avand promisiunea de a combina cele doua. Pt. mine a ramas doar in stadiul de promisiune.

Quote Originally Posted by dark18 View Post
AC1 va ramane, momentan, la nivelul de speranta...

Ca sa poti calatori pe cele 2 taramuri trebuie sa bei una din potiuni din coliba Valkai. Poti o sa faci o singura misiune de acolo si sa te intorci in Norway si sa continui ulterior.
Subscriu la ce au spus multi colegi de mai sus legat de joc. E plin de bug-uri, clip-in si animatii care nu isi au locul in 2020/21 la o asemenea franciza. Pana ce grafica per total are secvente fotorealiste (mai ales la peisaje), cand vine vorba de mări cadrele cu accent pe o scena de dialog sau evenimente close-up se pierde acest engine. Se vede ca a fost facut pt. peisaje realiste cu marimi mediu/mare.Am jucat pe PS5 si am avut tearing foarte mare, o alta problema mi se pare sunetul inconsistent, uneori chiar inabusit (cu tot cu casti).

Nu voi mai trece la tema de "ce a fost Assassin`s Creed si ce a devenit", unora le place altora nu. Am crezut pt. mult timp ca sunt intre cele doua tabere, dar nu, categoric nu s-au folosit de IP-ul asta cum ar fi putut. Au dizolvat-o foarte mult si din cele 100+ ore cat ofera jocul asta, din pacate doar 10% mi se pare ca e substantiala. S-au inspirat foarte mult in W3, unele misiuni luand o intorsatura fata de cum credeai ca se vor rezolva, dar lipsea ceva esenta pierduta prin continutul artificial.

Ca sa trec de ce am dat quote la ce a scris colegul de mai sus: Cea mai mare porcarie in acest joc mi se pare acel "phasing", adica cum e jocul construit sa te tina in priza si sa poata sa isi si spuna povestea.

Sper doar ca la un moment dat Ubisoft sa revitalizeze franciza si sa incerce ceva de genul AC Unity (grafica next-gen, open ended mission approach, poveste personalizata axata pe trairile cat mai realiste a unui personaj, nu demoni si zei). Pana atunci cu AC Valhalla m-am convins ca una dintre francizele mele favorite nu mai e pentru mine.