O alta comparatie ffff proasta a DF

Acolo unde e acelasi lucru pe ecran, este acelasi fps. Acolo unde nu este, e normal sa difere - vezi la 0:40 acolo unde este ce ai postat tu, cu 31 vs 112fps, unde ai efectiv altceva pe ecran in acel moment (in stanga e un personaj, in dreapta e complet acoperit de acelemuste sau ce sunt ele), doar in multe locuri nu e acelasi lucru pe ecran si atunci e diferit fps-ul - inclusiv cu DRM merge mai bine in unele locuri, tocmai pt ca difera chestiile de pe ecran.

Unde sunt diferente de 1fps, e pentru ca depinde cum rotunjeste - daca in realitate ai 106.5 fps, counter-ul iti afiseaza fie 106, fie 107.

Problema e ca nu poti compara chestii niciodata, cand difera lucrurile de pe ecran. D-aia comparatiile se fac de regula in cinematics in game sau in momentele scriptate. Pentru ca altfel un inamic poate sa fie in cadru complet sau nu, pot fi 2 sau mai multi vs 1 dincolo, poti avea particule sau nu, samd.

Diferentele aici sunt la frame time, dar overall fps ma si mir ca e identic cand lucrurile sunt la fel, pentru ca m-as fi asteptat la fluctuatii gen 3-4 fps chiar daca e identic ce e pe ecran, pentru ca difera temperatura etc.