Quote Originally Posted by traznet1984 View Post
Poate ca in viitorul apropiat o sa avem cartuse gratuite la achizitionarea de e-liquid
La farmacie se dau deja cartuse gratis. Si multe... Vezi cigatroanele

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------

Bre da' toata lumea vinde doar elichid cu aroma de trabuce !? Parca ar fi ziua lu' Fidel, asa miroase peste tot...

---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------

Mi-am facut si eu doua cartuse de joye din patru plicuri ieri. Supertare cu plicurile doar ca azi le-am scos. Lichidul curge bine spre fundul cartusului dar si spre baterie. Din cauza densitatii filtrajului se produce curent prea mare si deja cred ca am racit, ma zgarie pe beregata. Poate de la piersici. Am amestecat ieri 10ml de piersici cu Marlboro si glicerina de s-au facut 30ml pina sus la baza sticlutei. Mai am azi doua treimi din sticla Le cam trag, nu gluma... Recunosc. Dar si combinatia... Am aruncat si din vechile vate, iar era ceva intarit acolo. De la filtrele de acvariu era teapan atomizorul de care am scris mai devreme. Nu trebuia sa pun partea presata ci doar cea moale. Mi-au scapat fara sa vreau si bucati din cea tare. Cu vata noua selebeul stantzat e mai ceva ca nou. Idem cel "no name". Faza cu caramelizarea o puteti uita, totul era din vata... Pina si pe pastrou scoate dse-ul (cel vechi) niste aburi... - credeam ca-i de la tensiune. Zilnic descoper cite ceva... Poate si de la lichide...!?