Cred ca una din calitatile actuale e sa iti cunosti nevoile. Si cum aici e forum de gaming inclusiv aceste nevoi. Tehnolgia actuala e suficient de puternica incat sa acopere cam orice nevoie. Monky daca pt tine rezolutia aia e atat de importanta gasesti alternative. Nevoia mea de gaming mobil va fi satisfacuta perfect de acel mic aparat chiar si cu un dysplai de 7 inch in doar 720p. Nu am nevoie de ceva mai mult pt jocurile pe care intentionez sa le joc pe acel aparat. Daca vreau RPG sa citesc textul nu o sa-l joc pe ecran de 7 inch. Daca vreau jocuri care se joaca cu tastatura si mouse nu o sa le joc cu controller. Dar daca din miile de jocuri de pe steam gasesc 20-30 de jocuri perfecte pt acel mic aparat eu ma declar multumit. Si eu le-am gasit deja. De ce? Pt ca imi cunosc nevoia. Si am spus ca nu vreau momentan PS5. De ce? Pt ca nevoia mea de gaming versus pretul lui versus costul jocurilor care chiar ma intereseaza pe el versus disponibilitatea mea de a sta in fata unui tv cu un controller in mana rezulta intr-o nevoie mima in acest moment. Cand echilibrul ala se va stabiliza o sa imi iau si ps5.