Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Hai mah, ce naiba…trainers? N-am mai folosit de prin ‘98.
Daca nu esti capabil sa jocu asa ceva, poate ar trebui sa te lasi de joc.
Nu e hack and slash. Trebuie ai putina tactica, trebuie sa gandesti putin, sa faci parry, sa faci dodge, trebuie sa stii cand sa ataci si cand sa te dai in spate.

Fiicele alea sunt mai greute, dar nu imposibil. Mai mult mi-a luat sa omor hienele aea sau ce erau, care erau 3.

Nu cred ca exista microtranzactie in jocu asta care sa te ajute sa bati boss-ii.
1. Cum adica nu sunt capabil? Am terminat toata Anglia, am deja 65 orer de joc. Ma enerveaza, dar trebuie sa-l termin. Mai am doar finalul din Norvegia si epilogul pentru care trebuie sa ajung la nivelul 280 , arc-ul mitologic cu cele doua taramuri mitice si Canada, si gata jocul. Adica, vreo 6-10 ore de joc

2. Stiu ca e asa, dar nu stiu cum e la voi pe controllere. Eu tot dau dodge si parry apasand pe taste. Reusesc sa-l lovesc, dar ma loveste si el pe mine, chiar mai tare (atunci cand ii straluceste sabia in rosu) si se misca foarte rapid. Mai trag cu sageata spre cap sau punctele slabe luminate cu galben, pica, si il lovesc cate de tare il pot, mai folosesc abilitatea cand il iau la pumni. Dar cand ajunge la jumatatea vietii, zelotul ia potiunea si isi face viata intreaga la loc.....i mean, WTF?!? Si dupa, arunca cu grenade otravitoare si incendiatoare de care ma chinui sa le evit.
Cu 2 carcase de viata, chiar nu reusesc sa-i dobor. Poate daca mai cresc nivelul la 300 si ceva si deblochez toate abilitatile si imi deblochez 4-5 carcase de viata.