Am reusit sa folosesc un trainer si sa-i omor pe toti zelotii. Si nu am remuscari, ca naiba, e un joc single-player unde ar trebui sa fac ce vreau. Iar timpul meu liber e cam limitat. Si cam toti zelotii erau la fel, in aceleasi armuri, exact dupa cum ma asteptam, doar ca unii erau femei sau barbati, altii mai slabi, altii mai scunzi, unii mai grasi si am vazut chiar unu' de vreo 2-3 metri. Dar replici obosite in pragul mortii cam aceleasi. Nu merita deloc sa pierzi 10 ore din viata pentru astia. Jocurile care au "grind" din asta infect ar trebui boicotate.
Nu inteleg de ce au bagat porcaria asta cu zelotii? Puteau sa-i puna separati la fel ca in Odyssey cu mercenarii, sau in Origins cu vanatorii de recompense sau phylakes. Si pe aia macar ii omorai in functie de LEVEL. Aveai LEVEL 100 si respectivul avea LEVEL 100, il omorai garantat. Sau puneau 3-5 mercenari cu personalitate interesanta, cu replici multe , cu o cauza , pentru care sa merite efortul sa-i cauti si sa te lupti cu ei. Dar nu, bagam 15 mercenari seci doar de dragul sa lungim jocul.
Nici sa-i cauti si sa-i asasinezi pe membrii ordinului anticilor nu merita efortul daca nu vrei musai armura lui Thor - erau doar cativa care aveau cutscene-uri in care venea si Odin , iar Eivor le decidea soarta specifica faptelor lor. Dar cu majoritatea discuta putin, le lua medalioanele, si aia a fost.

Mai joc doar obiectivele secundare pentru a obtine armuri, restul nu ma intereseaza, nici contractele, nici animalele legendare ca tot am auzit ca nu-ti aduc recompense mari, upgradarea asezarii la nivelul 6 o las balta ca nu stau sa caut acum 3000 materiale prin cufere ca sa upgradez trei ferme de cate trei ori (o alta MIZERIE). E suficient ca am construit tot ce era de construit.

Jocul a devenit plictisitor dupa 30-40 ore. Preferam oricand un AC 2 sau un Brotherhood consistent de 25-30 decat plictiseala asta artificial prelungita de 100 ore, care are doar cateva momente frumoase.
Termin ultima misiune in Norvegia, apoi epilogul, iau armura lui Thor si o sa joc arc-ul mitologic , apoi iau armura Sfantului Gheorghe si il omor pe bossul final din Irlanda.
Dupa aia, gata, ma las de joc pana apare DLC-ul Siege of Paris unde in mod sigur si acolo o sa joc doar misiunile din povestea principala.