Single post: Assassin's Creed Valhalla
-
Banned

Originally Posted by
razvanrazy
Wow...sa folosesti trainer ca sa treci de niste inamici in Assassin's Creed games si sa te si lauzi cu asta pe internet...

Macar nu o sa ma plang dupa orele pierdute pe luptele cu zelotii. Mai bine joc altceva care nu are "grind" infect.

Originally Posted by
077danyel
Nu e dificil de loc și eu joc numai pe berserkr de la început iar asasinarea garantata o am pe off
Un tips pentru cei care se apuca -luați zilnic contractele de la market (cred ca sunt maxim 3 pe zi si le luați de la niște băieței în fiecare oraș chiar și în satul de baza ravensthorpe și cu banii aia puteți cumpara arme,armuri ,skin uri mitice tot de la băiatul ala )
"Baieteii " astia samsari ma tot enerveaza de la Origins incoace si nu stiu daca se vrea o parodiere subtila la "baieteii " de pe OLX sau de prin pietele de la noi din tara. Mai te si iau cu vrajeli si povestioare sa te ademeneasca pe accent de negustori enervanti.
Eu am gasit doar mizerii de tatuaje, niste ornamente dupa care nu ma omor, niste arme cam slabute pe langa cele pe care le am si le-am upgradat si un skin cu INOROG roz cu curcubeu. 
Am "sase cai frumosi" cumparati si nu-i uratesc cu asemenea skin-uri.
Ma multumesc cu ce iau din Dublin, macar in Irlanda am vreo 5 trade-posts unde nu trebuie sa fac nimic, decat sa ma joc si sa astept sa vina materialele sa-mi iau armurile si armele straine.
Am reusit sa obtin armura ruseasca si aia bizantina.
Armura bizantina chiar arata epic.