Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Rata defectiunilor - PS5
-
Member

Originally Posted by
ExocrathX5
Am incercat cu un monitor 1080p non-HDR cu VRR si problema nu se manifesta. Interesant e ca dupa, am pus ps5-ul inapoi la TV unde a fost facuta si filmarea si nu se manifesta nici acolo. Am jucat 2+ ore fara nici o problema. Foarte interesant. Revin cu update-uri in functie de ce mai aflu. Momantan nu trimit inapoi consola in garantie.
Am făcut factory reset după ce problema s-a manifestat și la Ratchet & Clank după 2 ore de jucat fără probleme.
De la reset a mai făcut de 3 ori câte o fracțiune de secundă dar nu jumătate din ecran ci doar o linie de 2-3 cm. Am pus 4K transfer rate pe -1 și de atunci nu am sesizat problema. Nu am făcut nici o altă modificare în ceea ce privește HDMI sau setări din TV.
Ciudată problemă care mi se pare că e software related. Vă țin la curent dacă aflu cauza exactă.