Quote Originally Posted by VforV View Post
Incredibil cat de diferit pot sa vada doi oameni acelasi lucru: pararea ta e bazata pe sentimente negative si crezi ca va iesi ceva negativ, a mea este exact inversa si e bazata pe dovezi din trecut (nu doar sentimente) care atesta ca majoritatea reviziilor facut la consolele PS le-au facut mai bune, nu mai proaste, fata de cele pe care le-au inlocuit.

Imi este chiar greu sa-mi amintest or revizie proasta si daca e vre-o una, e minoritara fata de numarul celor bune. De ce sa ma astept atunci la mai rau cand matematica zice invers? Doar asa de dragul pesimismului?

Tehnica avanseaza non-stop si faptul ca fac modificari pt scaderea costului de productie (ceea ce se intampla de cand lumea cu toate lucuruile, dar mai ales in IT/tech) nu e nimic anormal si nu insemana automat ca va fi mai prost sau mai slab sau mai putin fiabil. Poate sa fie si mai ieftin ca si cost (de productie, nu vanzare) si mai bun/perfromant/eficient in acelasi timp, din nou, vezi ce sa intamplat in trecut.

E totusi Sony si nu degeaba au o reputatie in mare parte pozitiva, nu e firma "chiocusincai". Greseli se intampla, dar matematica e clara, acelea sunt putine, sunt exceptii.
Nu țin partea nimănui dar îți dau exemplu din istoria recentă : PS3.

Prima variantă avea backwards compatibil cu PS2, la nivel de hardware.

A2a revizie, emula, prin soft. Ce mă bucur că am păstrat la colecție grăsuțul

A3a revizie și următoarele au scos toată funcția de backward compatibility.

Într-adevăr la PS4 nu au pierdut din features și fiecare a adus câte un progres incremental.