Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Uitandu-ma la cum joci, imi dau seama de ce ai avut nevoie de trainer. N-ai nicio treaba cu sistemul de combat din joc si e clar ca te-ar manca aia de viu, in souls like games
Tu ataci incontinuu, chiar daca-ti iei hit
Mi se pare o porcarie sistemul asta de combat nou implementat, mai ales ca e un joc care are "ASSASSIN" in titlu si pretinde ca-i "stealth".
Si da, nu joc la modul serios, ci doar sa trec prin poveste. Nu prea vreau sa pierd 10 minute in plus sa ma bat cu cativa soldati.
Plus ca in jocul asta nu esti OM, esti un descendent al unei civilizatii precursoare daca iti reamintesti , care se poate catara pe orice cladire folosindu-si degetele , care poate sari si de la 500 metri inaltime intr-un fan fara sa-si rupa oasele, care poate inota la distante lungi fara oxigen, care poate vedea prin pereti si ziduri, si gaseste artefacte ale unei civilizatii demult disparute inspirata din ANCIENT ALIENS.

De asta nu pot sa iau in serios niciun joc din seria asta, poate doar AC II si AC Brotherhood care se axau mai mult pe stealth.
Seria asta o mai joc doar ca sa explorez, sa admir peisaje, cladiri si monumente, sa trec prin poveste sa rad de erorile istorice pe care le fac cei de la UBI.

Daca vreau sa ma stradui mai mult intr-un joc cu sabii si scut, ma apuc sa joc Chivalry sau Mount and Blade, si cu asta basta, care sunt cu ani lumina mai bune la capitolul combat.