Quote Originally Posted by Phi View Post
Metoda de combatere a bisnitarilor era la inceput - acum e doar o vaca de muls.
Avand in vedere ca din ce in ce mai multe magazine au fizic stocul, iar pe internet e abundenta (vezi cazul de ieri cand la Flanco era noapte si stocul rezista puternic), nu se mai pune problema de a combate scalperii. Nu pot ei sa cumpere cat poate sony sa arunce pe piata.

A doua chestie cu activarea jocurilor nu o inteleg. Noi vorbim aici ca vin bundles cu jocuri bomba si toate perifericele aferente, de care poate nici nu ai trebuinta, dar totusi cumperi pachetul ca vrei consola.
Sony vinde si stand alone la pretul MSRP si bundle care evident e mai scump. Problema sunt magazinele care forteaza bundle-uri si unde nu sunt, dupa cum se vede le asociaza ei si pun conditiile speciale.
Da trebuia facut asta de la inceput inpotriva scalperilor, iar acum pare o masura mixta, atat pozitiva cat si negativa in acelasi timp, dar asta e, e Romanica.

Inca o data, problema nu sunt bundle-urile oficiale ca si cel cu R&C:RA, ci cele "obligatorii" si faptul ca nu ai alternativa sa iei (desi exista) doar consola fara nimic extra, pt ca nu vor ei sa o vanda asa.

Deci nu e Sony de vina, cum zice @Espiritus mai sus, nu au modificat pretul oficial, desi teoretic puteau. Uita-te doar ce nebunie e cu placile grafice ca sa intelegi ca se putea mult mult mai rau chiar decat a fost sau este inca acum si cu consolele.

Daca stai cu toate alarmele pornite, mai apar din cand in cand si stocuri cu PS5 stock fara bundle, cel putin 1 data pe luna. Deci e mai bine decat cum a fost pana acum...