Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Iar comparatia cu Inside sau Little Nigthmares nu prea-si are rostul, pentru ca acolo controlezi oameni care pot face tot ce pot face oamenii normali.

Pisicile ce pot face? Merg, dorm, dau cu labuta, se spala la fund, beau apa, mananca si...sar. Ah, se mai joaca si cu bilute de hartie
Pai în viața de zi cu zi asta fac si oamenii dar ăsta este un joc si nu pare a fi simulator de pisică să stai doar si sa incerci a toarce toată ziua. Lumea aia cyber poate oferii tot felul, sper sa aibe jocul si un art work fain si dacă creează si ceva puzzle-uri si platforming bun poate ieșii ceva.
In Inside si in Little Nightmares sunt oameni dar in Unravel este o sârmă si ceva ghemotoc de lână, poate se ridică si pisica in două picioare si apoi a putea face combat in human style : ))
Ai adus aminte si de sunet dar nu stiu cum iti faci deja o părere când l-ai auzit stereo si sunetul jocului era in fundalul ăluia care comenta. Eu sper sa fie bun, mi se pare ceva diferit si de multe ori iubesc jocurile astea ce ies din tiparul de duzină. Is destul de sătul de open world-uri, looting, etc. Am aici AC Valhalla și numa nu-mi vine să mă apuc de el!

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Din ce au aratat ei acolo, pare monoton si plictisitor, mai ales ca n-au aratat sa alerge, iar cataratul pare rudimentar.
Nu că ar fi ceva foarte important dar au arătat pisica alergând cand era urmărită de creaturile alea mici.