Salut. Achizitionarea sau precomandarea controller-ului nou anuntat Aqua Shift Special Edition cu livrare in Romania se poate face la un pret bun de pe Microsoft Store din Elvetia. Pontul l-am aflat de aici: https://www.hotukdeals.com/deals/aqu...erland-3773645

Mai intai va duceti la cartea de adrese din contul Microsoft https://account.microsoft.com/billing/addresses si daca nu aveti deja, va adaugati acolo adresa voastra completa si reala. Eventual, o setati drept adresa preferata de livrare.
Acum intrati pe linkul de mai sus. Totul e in germana, dar e relativ intuitiv si va mai puteti ajuta de Google Translate. Dati acolo pe precomanda si apoi mergeti la casa. La primul pas va selectati adresa voastra reala pe care ati adaugat-o mai devreme. La al doilea pas, daca nu aveti deja, va adaugati o noua metoda de plata, fie card de debit/credit sau Paypal. Daca alegeti card de debit/credit sa va scrieti adresa corecta si reala asociata cu acel card. Cardul este validat la acest pas. Iar la al treilea pas doar re-verificati datele si finalizati. Apoi urmeaza controlul obisnuit de securitate al bancii, inca o validare a cardului si e gata. Banii vor fi retinuti si debitati odata ce produsul este trimis. Costul livrarii ramane gratuit.

Garantia este desigur onorata de Microsoft. Probabil ca deja stiti, va duceti la dispozitive in contul Microsoft https://account.microsoft.com/devices adaugati controllerul dupa numarul de serie si acolo puteti deschide cereri de suport daca aveti nevoie pe perioada garantiei.